Το κεφίρ είναι πλούσιο σε προβιοτικά, τα οποία συμβάλλουν στην υγεία του εντέρου και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης, περιέχει σημαντικές ποσότητες βιταμινών Β, ασβεστίου και πρωτεϊνών.
Το κεφίρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη διατροφή τους με ένα φυσικό και υγιεινό προϊόν που προάγει την καλή υγεία και την ευεξία.
Το κεφίρ μας αποτελεί προιόν ζύμωσης του κατσικίσιου γάλακτος και κόκκων κεφίρ, ενός φυσικού προβιοτικού υψηλής θρεπτικής αξίας που αφομοιώνεται εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό. Η κατανάλωση του κεφίρ ενισχύει την υγεία μας, όταν ανέρχεται στο ένα φλιτζάνι ημερησίως, κατά προτίμηση μετά το βραδινό γεύμα.
Ένα κύπελο σύμμαχoς του ανοσοποιητικού συστήματος.Το κατσικίσιο γιαούρτι με κεφίρ περιέχει πρωτεΐνες υψηλής αξίας πιο εύπεπτες από αυτές του γάλακτος, καθώς ένα μέρος τους διασπάται από τα βακτήρια που περιέχει.Οι καρποί τσία, αποτελούν φυσική πηγή των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων (α-λινολενικό οξύ), διαλυτών και αδιάλυτων ινών, πρωτεϊνών και πολλών άλλων σημαντικών θρεπτικών συστατικών, όπως βιταμίνες, ανόργανα άλατα και φυσικά αντιοξειδωτικά. Ενώ ο λιναρόσπορος ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.
Το κεφίρ μας αποτελεί προιόν ζύμωσης του κατσικίσιου γάλακτος και κόκκων κεφίρ, ενός φυσικού προβιοτικού υψηλής θρεπτικής αξίας που αφομοιώνεται εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό. Η κατανάλωση του κεφίρ ενισχύει την υγεία μας, όταν ανέρχεται στο ένα φλιτζάνι ημερησίως, κατά προτίμηση μετά το βραδινό γεύμα.
Το κεφίρ αυτό είναι προιόν ζύμωσης κατσικίσιου γάλακτος με χαμηλά λιπαρά και κόκκων κεφίρ, ενός προβιοτικού υψηλής θρεπτικής αξίας που αφομοιώνεται εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό. Το κεφίρ με χαμηλά λιπαρά ενδίκνυεται για ανθρώπους που ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής χαμηλό σε λιπαρά.
Το κατσικίσιο γάλα έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Είναι εύπεπτο, καθώς περιέχει μικρότερα λιποσφαιρίδια και λιγότερη λακτόζη σε σχέση με το αγελαδινό γάλα.
Παρέχει υψηλές ποσότητες ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου και βιταμίνης Α, κάνοντάς το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.
Το κατσικίσιο γάλα έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Είναι εύπεπτο, καθώς περιέχει μικρότερα λιποσφαιρίδια και λιγότερη λακτόζη σε σχέση με το αγελαδινό γάλα. Παρέχει υψηλές ποσότητες ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου και βιταμίνης Α, κάνοντάς το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.
Είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει αλλεργίες λόγω της διαφορετικής πρωτεϊνικής του σύστασης και περιέχει προβιοτικά και αντιοξειδωτικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι επίσης καλή πηγή υγιών λιπαρών οξέων που συμβάλλουν στην καρδιαγγειακή υγεία. Συνολικά, το κατσικίσιο γάλα είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.
Ο συνδυασμός γιαουρτιού με κεφίρ χαμηλών λιπαρών, με μέλι, βρώμη, σπόρους, superfoods και μια πινελιά λευκής σοκολάτας είναι μια εξαιρετική πρόταση, γιατί προσφέρει: πρωτεΐνες, προβιοτικά από το γιαούρτι, που ενισχύουν την υγεία του εντέρου, υδατάνθρακες , φυτικές ίνες καθώς και αντιοξειδωτικά γιατί περιέχει σπόρους και superfoods.
Ο συνδυασμός κεφίρ, φράουλα και superfoods είναι εξαιρετικός, γιατί προσφέρει: προβιοτικά από το κεφίρ, που ενισχύουν την υγεία του εντέρου και το ανοσοποιητικό. Αντιοξειδωτικά και βιταμίνες από τις φράουλες και τα superfoods, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, που βοηθούν στη διατήρηση της ενέργειας και του κορεσμού για μεγαλύτερο διάστημα.
σε ένα μπολ άδειασε το γιαούρτι. πρόσθεσε φρέσκα φρούτα κομμένα σε κομματάκια, σπόρους τσία ή ότι άλλους σπόρους θέλεις, λίγη γκρανόλα, φυστικοβούτυρο και μέλι. Ετοιμο, ένα πλούσιο πρωινό που θα σε γεμίσει ενάργεια
Ανακάτεψε γιαούρτι με κεφίρ με μέλι, ξύσμα λεμονιού και σάλτσα φρούτων. Βάλε στην κατάψυξη για λίγες ώρες και έχεις έτοιμο το πιο νόστιμο και δροσερό επιδόρπιο. Για τη σάλτσα φρούτων : σε ένα τηγανάκι βάλε 250 γρ όποιου φρούτου προτιμάς ( ταιριάζει πολύ με μύρτιλα, φράουλες και βερύκοκα), πρόσθεσε μία μεγάλη κουταλιά μέλι και ζέστανέ τα μέχρι να αποκτήσουν υφή σάλτσας.
1 κούπα κεφίρ, 1/2 κούπα βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου, 1 κούπα ζάχαρη καρύδας , 2 αυγά, 1 κουταλιά τσαγιού εκχύλισμα βανίλιας, 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις ανακάτεψε σε ένα μπολ τα στερεά και σε ένα άλλο τα υγρά. Ρίξε τα στερεά στα υγρά και ανακάτεψε με έναν αυγοδάρτη. Μοίρασε το μίγμα σε φορμάκια, ψήσιμο στους 180 oC για 15 λεπτά.
©2024 KARLA.GR.
PRODUCED BY FRENZY.PROJECTS | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & COOKIES