Γευτειτε φυσικες απολαυσεις

Στόχος μας να προσφέρουμε υγιεινά και ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, συμβάλλοντας σε έναν πιο υγιεινό τρόπος ζωής. Επιτύχαμε τη σταθερότητα της γεύσης και της ποιότητας των προϊόντων μας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στους πρωταγωνιστές μας τα ζώα, εξασφαλίζοντας τους σωστή διατροφή και την διατήρηση άριστων συνθηκών διαβίωσης.

Διατροφική Αξία/100γρ.
Ενέργεια: 138kcal/289kj
Πρωτεΐνες: 7,6 g
Υδατάνθρακες: 9 g
Ολικά Λιπαρά: 8 g
Σάκχαρα: 0,0 g
Νάτριο: 0,02 g

kefir σε κεσεδάκι

Η θερμιδική του αξία και τα ελάχιστα λιπαρά, το καθιστούν ιδανική επιλογή για άτομα που βρίσκονται σε δίαιτα. Περιέχει πρωτεΐνες υψηλής αξίας πιο εύπεπτες από αυτές του γάλακτος, καθώς ένα μέρος τους διασπάται από τα βακτήρια που περιέχει. Το κατσικίσιο γιαούρτι περιέχει περισσότερες πρωτεΐνες από αυτές του αγελαδινού και μεγάλο αριθμό προβιοτικών, καλών δηλαδή βακτηρίων που προστατεύουν την εντερική χλωρίδα.

kefir σε μπουκάλι

Το κεφίρ μας αποτελεί προιόν ζύμωσης του κατσικίσιου γάλακτος και κόκκων κεφίρ, ενός φυσικού προβιοτικού υψηλής θρεπτικής αξίας που αφομοιώνεται εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό. Η κατανάλωση του κεφίρ ενισχύει την υγεία μας, όταν ανέρχεται στο ένα φλιτζάνι ημερησίως, κατά προτίμηση μετά το βραδινό γεύμα.

Διατροφική Αξία/100γρ.
Ενέργεια: 55,2 kcal/289kj
Πρωτεΐνες: 3,1 g
Υδατάνθρακες: 3,5 g
Ελάχιστα Λιπαρά: 3,2 g
Υγρασία: 89,3 %

Διατροφική Αξία/100γρ.
Ενέργεια: 55,2 kcal/289kj
Πρωτεΐνες: 3,1 g
Υδατάνθρακες: 3,5 g
Ελάχιστα Λιπαρά: 3,2 g
Υγρασία: 89,3 %

kefir πρεβιοτικών

Το κεφίρ με τσια αποτελεί προιόν ζύμωσης του κατσικίσιου γάλακτος, κόκκων κεφίρ και σπόρων τσία. Οι καρποί τσία, αποτελούν φυσική πηγή των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων (α-λινολενικό οξύ), διαλυτών και αδιάλυτων ινών, πρωτεϊνών και πολλών άλλων σημαντικών θρεπτικών συστατικών, όπως βιταμίνες, ανόργανα άλατα και φυσικά αντιοξειδωτικά. Η κατανάλωση του κεφίρ με τσία ενισχύει την υγεία μας, όταν ανέρχεται στο ένα φλιτζάνι ημερησίως, κατά προτίμηση μετά το βραδινό γεύμα.