Γευτειτε φυσικες απολαυσεις

Στόχος μας να προσφέρουμε υγιεινά και ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, συμβάλλοντας σε έναν πιο υγιεινό τρόπος ζωής. Επιτύχαμε τη σταθερότητα της γεύσης και της ποιότητας των προϊόντων μας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στους πρωταγωνιστές μας τα ζώα, εξασφαλίζοντας τους σωστή διατροφή και την διατήρηση άριστων συνθηκών διαβίωσης.

αμύγδαλα

Τα αμύγδαλα εκτός από πολύ ιδιαίτερη γεύση, παρέχουν πλήθος ευεργετικών στοιχείων, καθώς είναι πλούσιες πηγές πρωτεΐνης, βιταμίνης Ε, φυτικών ινών και πολλών σημαντικών αμινοξέων. Περιέχουν ακόμα χαλκό, βιταμίνες της ομάδας Β, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, σίδηρο και υγιή λιπαρά. Επειδή όμως περιέχουν υψηλές περιεκτικότητες σε μονοακόρεστα λιπαρά και θερμίδες, καλό είναι να διατηρείτε το μέτρο στην κατανάλωσή τους και να περιορίζεστε σε μια χούφτα την ημέρα.

αμύγδαλα bites

Όλες οι ευεργετικές ιδιότητες των αμυγδάλων, τώρα και σε συσκευασία pocket για να μπορείτε να τα πάρετε παντού μαζί σας. Ένα εξαιρετικά θρεπτικό σνακ για όλες τις ώρες τις ημέρας.

πικραμύγδαλα

Τα πικραμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνες A, E, B1, B2, B6, B17 και ιχνοτοιχεία. Παράλληλα βοηθάνε στην αντιμετώπιση των παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος, στη δυσμηνόρροια και έχουν  ιδιότητες αντισπασμωδικές  και αντικαρκινικές. Προτείνονται 3 έως 4 καρποί ημερησίως.