τα κλασσικα αγαπημενα της καρλας

ανακαλύψτε τους πραγματικούς μας ήρωες στο κύπελο…

Στόχος μας να προσφέρουμε υγιεινά και ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, συμβάλλοντας σε έναν πιο υγιεινό τρόπος ζωής. Επιτύχαμε τη σταθερότητα της γεύσης και της ποιότητας των προϊόντων μας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στους πρωταγωνιστές μας τα ζώα, εξασφαλίζοντας τους σωστή διατροφή και διατήρηση άριστων συνθηκών διαβίωσης.

κατσικίσιο γιαούρτι

Το κατσικίσιο βιολογικό γιαούρτι είναι ένα γευστικό σνακ με απαλή υφή και όξινη γεύση, το οποίο μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Αποτελεί φυσική πηγή προβιοτικών και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο και μαγγάνιο, συμβάλοντας στην κατασκευή γερού σκελετού, ιστών και μυϊκού συστήματος.

  • Διατροφική Αξία/100 g
  • Ενέργεια: 69kcal/289kj
  • Πρωτεΐνες: 3,8 g
  • Υδατάνθρακες: 4,5 g
  • Ολικά Λιπαρά: 4 g
  • Σάκχαρα: 0,0 g
  • Νάτριο: 0,01 g
  • Διατροφική Αξία/100 g
  • Ενέργεια: 102 kcal/427 kj
  • Πρωτεΐνες: 5,3 g
  • Υδατάνθρακες: 4,9 g
  • Ελάχιστα Λιπαρά: 6,6 g
  • Σάκχαρα: 0,0 g
  • Νάτριο: 0,01 g

πρόβειο γιαούρτι

Tο πρόβειο βιολογικό γιαούρτι, αποτελεί  φυσική πηγή προβιοτικών, είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, περιέχει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, καθώς και βιταμίνη Α και D. Όλα αυτά συμβάλουν στην σωστή απορρόφηση του ασβεστίου, στη βελτίωση του μεταβολισμού του λίπους και τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος.

στραγγιστό κατσικίσιο

Το στραγγιστό κατσικίσιο γιαούρτι, αποτελεί εξαιρετική πηγή προβιοτικών και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, Β2 και Β12. Προέρχεται από κατσικίσιο γάλα που έχει υποστεί ζύμωση. Η διαφορά του με το κατσικίσιο γιαούρτι, είναι η επιπρόσθετη κατεργασία που υφίσταται το πήγμα του γιαουρτιού, προκειμένου να αφαιρεθεί σημαντική ποσότητα από τον ορό του γάλακτος.

  • Διατροφική Αξία/100 g
  • Ενέργεια: 138 kcal/289 kj
  • Πρωτεΐνες: 7,6 g
  • Υδατάνθρακες: 9 g
  • Ελάχιστα Λιπαρά: 8 g
  • Σάκχαρα: 0,0 g
  • Νάτριο: 0,02 g
  • Διατροφική Αξία/100 g
  • Ενέργεια: 274 kcal
  • Πρωτεΐνες: 15,5 g
  • Υδατάνθρακες: 1 g
  • Ελάχιστα Λιπαρά: 23,5 g
  • Υγρασία: 56%
  • Νάτριο: 0,01 g

κατσικίσιο τυρί σε άλμη

Το κατσικίσιο τυρί σε άλμη, παρασκευάζεται από φρέσκο βιολογικό γάλα κατσίκας, με ελάχιστα λιπαρά μόλις 23,5%. Είναι λευκό μαλακό τυρί, σαν αλοιφή, με υπόξινη γεύση. Το κατσικίσιο τυρί, περιέχει μεγαλύτερες ποσότητες πρωτεϊνών σε σχέση με το αγελαδινό, χωρίς να προκαλούν αλλεργίες, ενώ φαίνεται να είναι περισσότερο ανεκτό σε άτομα με γαστρεντερολογικά προβλήματα. Μπορεί να συνδυαστεί με λαδερά φαγητά, όσπρια, σαλάτα και σε πολλές συνταγές για επιδόρπια.