Γευτειτε φυσικες απολαυσεις

Στόχος μας να προσφέρουμε υγιεινά και ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, συμβάλλοντας σε έναν πιο υγιεινό τρόπος ζωής. Επιτύχαμε τη σταθερότητα της γεύσης και της ποιότητας των προϊόντων μας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στους πρωταγωνιστές μας τα ζώα, εξασφαλίζοντας τους σωστή διατροφή και την διατήρηση άριστων συνθηκών διαβίωσης.

αμύγδαλα

Τα αμύγδαλα εκτός από πολύ ιδιαίτερη γεύση παρέχουν πλήθος ευεργετικών στοιχείων σε εκείνον που τα καταναλώνει, καθώς είναι πλούσιες πηγές πρωτεΐνης, βιταμίνης Ε, φυτικών ινών και πολλών σημαντικών αμινοξέων. Περιέχουν ακόμα χαλκό, βιταμίνες της ομάδας Β, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, σίδηρο και υγιή λιπαρά. Επειδή όμως περιέχουν υψηλές περιεκτικότητες σε μονοακόρεστα λιπαρά και θερμίδες, καλό είναι να διατηρείτε το μέτρο στην κατανάλωσή τους και να περιορίζεστε σε μια χούφτα την ημέρα.

αμύγδαλα bites

Το κεφίρ μας αποτελεί προιόν ζύμωσης του κατσικίσιου γάλακτος και κόκκων κεφίρ, ενός φυσικού προβιοτικού υψηλής θρεπτικής αξίας που αφομοιώνεται εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό. Η κατανάλωση του κεφίρ ενισχύει την υγεία μας, όταν ανέρχεται στο ένα φλιτζάνι ημερησίως, κατά προτίμηση μετά το βραδινό γεύμα.

πικραμύγδαλα

Το πικραμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνες A, E, B1, B2, B6, B17,  και ιχνοστοιχεία. Ο Ιπποκράτης, στην αρχαιότητα, χρησιμοποιούσε τα πικρά αμύγδαλα για θεραπευτικούς σκοπούς. Παράλληλα  βοηθάει στην αντιμετώπιση των παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος. Επίσης διακρίνονται και για τις αντισπασμωδικές τους ιδιότητες.