* Με βάση 1900-2000kcal που αντιστοιχούν στις μέσες ανάγκες ενηλίκων, σύμφωνα με τον WHO.

• Πρωινό – 1 ποτήρι κεφίρ, 2 φέτες ψωμί σίκαλης με μέλι και 1 φρούτο εποχής

• Δεκατιανό – 1 φρούτο εποχής, 1 τοστ με τυρί χαμηλών λιπαρών, και λαχανικά

• Γεύμα – 170 g τσιπούρα ψητή, συνοδευμένη με σαλάτα εποχής και 1 φέτα ψωμί σίκαλης ή 150 g κοτόπουλο στήθος μαγειρευτό, συνοδευμένο με ρύζι, σαλάτα εποχής με 1 κουταλιά ελαιόλαδο ή γιουβέτσι με 120 g μοσχάρι άπαχο, με κριθαράκι, σαλάτα εποχής με 1 κουταλιά ελαιόλαδο

• Απογευματινό – 1 γιαούρτι πρόβειο, 1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορους

• Δείπνο – χωριάτικη σαλάτα με 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 60g τυρί φέτα, 1 φέτα ψωμί σίκαλης