• Πρωινό – 1 ποτήρι φρέσκο χυμό και 1 τοστ

• Δεκατιανό – 1 φρούτο εποχής

• Γεύμα – σαλάτα εποχής με κοτόπουλο 120 g, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 1 φέτα ψωμί ή πέρκα ψητή 130 g με χόρτα βραστά, 1 φέτα ψωμί

• Απογευματινό – 1 γιαούρτι κατσικίσιο με 1 κουταλιά του γλυκού μέλι, 5 καρύδια

• Δείπνο – σαλάτα εποχής με 60 g ανθότυρο, 1 φέτα ψωμί (30 g), 1 κουταλιά ελαιόλαδο

• Προ ύπνου – 1 κατσικίσιο γιαούρτι με αποξηραμένες σταφίδες, καρύδια